Menneskene bak

Christina Svanstrøm

Christina er opprinnelig fra Hinnøya, studerer på Tromsøya, men har med årene grodd stadig mer fast ute på Vestvågøy i Lofoten. Her, og rundt om i Lofoten, har hun vært på flere oppdagelsesreiser de siste årene, med blant annet sykling, klatring, fjellvandring og fisking, og hun får bare mer og mer kjærlighet for stedet. Christina er vår gledesspreder og motivator. Og med sitt varme vesen og brennende engasjement og kjærlighet for naturen er vi så heldig å ha henne som kaptein i Lofoten Rangers.

Merete Nyheim

Merete har vært glad Lofot-turist mang en gang og lengter stadig tilbake til Nord-Norge fra Gjøvik hvor hun for tiden gyter i med både jobb og samboer. Merete er opprinnelig fra Harstad, men selv om hun har emigrert sørover vil hun alltid være nordlending by heart. Merete er vår dedikerte designer, og takket være henne har vi en logo og en nettside vi er stolte av. Hennes pågangsmot, kunnskap, og formidlingsevne er grunnleggende for alt vi har fått til, og vi er utrolig glade for å ha denne vidunderkvinnen i teamet.

Ylva Asker

Ylva flyttet til Lofoten fra Sverige for noen år siden, og har ikke sett seg tilbake. Hun har heller sett oppover. Overalt hvor hun kan, har hun tatt seg opp om det går an. Få har vært på flere fjell og hauger i Lofoten enn nettopp henne. Engasjert i DNT sitt turlag i Lofoten, og med en sterk kjærlighet til naturen. For ikke å glemme en vilje av stål, og en evne til å ta seg frem der ingen skulle tro det gikk an. Det er en stor glede å ha Ylva med hele hennes vesen og gode lokalkunnskap med på laget i Lofoten Rangers.

Julie Rydningen Engeseth

Julie har dype røtter i Lofoten, i form av slekters gang og familie. Selv har hun vokst opp i Tromsø, hvor hun for tiden bor. Julie har årelang erfaring fra organisasjonsarbeid som er uvurderlig for oss andre å ha i styr og stell.

Hjertet

Vil du vite mer om oss og hvordan vi ble til, kan du lese historien bak Lofoten Rangers.

lofotenrangers.no

Vårt mål

Vi i Lofoten Rangers ønsker å øke bevisstheten rundt de reglene som finnes for camping og ferdsel i naturen. Vi bryr oss. Gjør du?

© Lofoten Rangers 2020